Dagblad070 | Meespelen in een Theaterproductie bij Amadeus

Meespelen in een Theaterproductie bij Amadeus

mainImage
Meespelen in een Theaterproductie bij Amadeus

Voice&Movement start in januari in buurthuis Amadeus (voormalige Bethelkerk) met een theaterproductie voor wijkbewoners. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de disciplines uit het theater met zang, dans, acteren. De uitvoering van de productie is op zaterdag 25 mei.
Wijkbewoners worden opgeroepen zich voor de theaterproductie op te geven. Ervaring, talent of enige voorkennis is niet nodig. Alleen de lol en het lef ervoor te willen gaan, je eigen grenzen te verleggen en buiten je eigen comfortzone te treden.
Voice& Movement neemt de deelnemers op een ongedwongen manier mee in de wereld van het theater: zang, dans en acteren. Je maakt kennis met meerdere vormen van deze disciplines waardoor een echt theatergevoel ontstaat. Improviseren, samenwerken en zelf creëren, kortom 18 weken met veel passie en plezier.
De onderdelen van de productie bestaan uit samen een script maken, improvisatie en theaterspel, liedteksten schrijven, werken aan interpretatie en performance en het combineren van zang en dans.
Voice&Movement werkt met professionals uit de theaterwereld en richt zich op zang, dans en theater. Deze instrumenten worden naast het ontwikkelen van artistieke prestaties ingezet voor teambuilding en persoonlijke groei.
De repetities vinden wekelijks op woensdagavond vanaf 16 januari tussen 19.30 - 21.30 uur plaats. De voorstelling is op zaterdagavond 25 mei 2019 in Amadeus, ontmoeting&activiteiten (voormalige Bethelkerk).
Informatie bij Carol Timmermans: 06-50960288


Foto: Digitaal Dagblad