Nieuwe spectaculaire attractie in regio

mainImage
Nieuwe spectaculaire attractie in regio

Zuid-Holland krijgt er vanaf 1 september aanstaande een unieke en spectaculaire attractie bij met Prison Island. Bij deze real life-game dien je zo snel mogelijk uit een gevangeniscomplex te ontsnappen door het oplossen van raadsels, het kraken van codes en het aangaan van fysieke uitdagingen. Ook voor Hagenaars interessant, want met het in Zoetermeer gevestigde Gamecity als locatie is de afstand te overzien. Het is de eerste Prison Island-vestiging in Zuid-Holland.

Het Prison Island-complex bestaat uit 24 cellen en deelnemers kunnen kiezen hoeveel cellen zij willen ‘spelen’. Elke cel heeft zijn eigen uitdaging(en), waarbij je vier à vijf minuten de tijd krijgt om tot een oplossing te komen. Na het openen van de deur gaat de tijd in en bij rood licht is de missie mislukt. Een computer houdt via een speciaal puntensysteem bij hoe een gezelschap het er vanaf brengt. Voor aanvang is er een plenaire uitleg in de briefing room.

Op zaterdag 1 september zal Prison Island voor het eerst in gebruik worden genomen en vrijdag 30 augustus is er een officieel openingsmoment in aanwezigheid van pers en speciale genodigden bij Gamecity Zoetermeer, gelegen aan de Wattstraat 20.

Reserveren

Zowel kleine gezelschappen (vanaf drie, vier personen) als grote groepen zijn welkom. Meer weten, de tarieven bekijken of alvast reserveren? Ga dan naar de website van Gamecity Zoetermeer of bel/mail naar 079-342 6226/sales@gamecity.nl.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad