De politie van Den Haag heeft foto’s vrijgegeven van de man die op vrijdagavond 15 september een andere man zou hebben bespuugd en vervolgens mishandeld in de hal van het Centraal Station in Den Haag.

Het slachtoffer had voor dat moment een aantal vrouwen aangesproken op het feit dat zij in de stiltecoupé van de trein geen stilte in acht namen. Hij benaderde vervolgens de conducteur om hier melding van te maken en hoorde op dat moment een bedreiging van een medepassagier, maar hij zag deze persoon niet. Nadat hij was uitstapt op Den Haag CS, werd hij bespuugd en geslagen. De verdachte werd op het station opgewacht door twee vrouwen, met wie hij daarna is vertrokken.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij heeft een kaal hoofd en had een zonnebril bovenop zijn hoofd. Hij droeg een zwart jack, een rode trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant tot aan kniehoogte en wit met donker gestreepte slippers met witte sokken. Hij droeg een zwarte rugzak.

Wie de verdachte herkent of informatie heeft over de mishandeling, wordt verzocht te bellen met de politie: 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Print Friendly, PDF & Email