Na het Dromen Event op 8 maart en het Denken Event op 31 mei is op 3 november de finale: het Doen Event. Dat gebeurt uiteraard op het Ondernemersplein 2017, het business-evenement van de regio, dat wordt georganiseerd door gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag.

Vier finalisten strijden dan om dé DDD Award 2017 en zullen de jury trachten te overtuigen dat hun verbeterplan het meest duurzaam en bovendien realistisch. De kandidaten die nog in de race zijn voor de DDD Award zijn: Sander Westerduin en Mariëlle Ernst (VIETS), Arn van der Pluijm (Haagsche Schil), Ron Kleijn en Jaap Lageman (Leergilde Plus) en Sharleen Lalta (The Hague Youth Factory).

Met het thema ‘Building Business’ biedt het Ondernemersplein strategieën en mogelijkheden om Haagse ondernemingen te laten groeien. Ook dit jaar is er weer een zeer inspirerend programma met netwerkwerkmogelijkheden en kennissessies over Digitalisering, Financieren, Groeistrategieën en de Customer Journey/klantreis.

Voor het volledige programma zie: www.ondernemersplein.biz en voor een impressie van vorig jaar kunt u bijgaande video bekijken.

Print Friendly, PDF & Email