Een 20-jarige vrouw uit Den Haag blijkt op woensdag 29 november omstreeks 16.20 uur te zijn mishandeld door twee onbekende vrouwen. Een derde vrouw en een man keken toe. Het gebeurde vlakbij de hoofdingang van het Haags Medisch Centrum Westeinde.

De vrouw had met, een voor haar bekende, man op die plek afgesproken, ter hoogte van de taxistandplaats. De bekende zou daar staan met een zwarte Volkswagen Golf. Toen vrouw daar nietsvermoedend stond te wachten, stapten twee vrouwen uit de auto en zij begonnen er op los te slaan. De man stond erbij en keek ernaar. Een derde vrouw keek toe vanaf de passagiersstoel. Volgens de politie moet een aantal omstanders getuige zijn geweest van de vechtpartij. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte van de mishandeling gedaan en de politie zoekt nu de getuigen.

Een van de vrouwelijke daders was licht getint, waarschijnlijk 21 jaar, 1.60 meter lang en zij droeg een roze hoofddoek en roze lange blouse. De tweede vrouw was eveneens licht getint, ongeveer 20 jaar, 1.67 meter lang met blond haar, dat strak naar achteren was gekamd op een knot. Zij droeg een zwarte trui met witte streep en een zwarte joggingbroek. De derde vrouw, die op de passagiersstoel zat, was ook licht getint, circa 23 jaar, 1.75 meter lang en droeg een zwarte hoofddoek en zwarte kleding.

De politie aan de Jan Hendrikstraat komt graag met getuigen in contact. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Print Friendly, PDF & Email