Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het duel tussen ADO Den Haag en NAC Breda heeft geen winnaar opgeleverd. In Den Haag werd het 1-1 en de eindstand was al na 17 minuten bereikt.

De Servische middenvelder Luka Ilić zette NAC in de 12e minuut op voorsprong. Na een voorzet vanaf rechts raakte hij de paal maar in de rebound trof hij met een volley met links hard doel. Vijf minuten later schoot Abdenasser El Khayati beheerst raak na goed voorbereidend werk van Elson Hooi. Khayati maakte al zijn achtste goal van het seizoen. Hij was dit seizoen bij elf van de veertien goals van ADO betrokken.

ADO heeft slechts één van de laatste zes competitieduels gewonnen, NAC wacht al acht wedstrijden op een zege. De laatste keer dat NAC een uitwedstrijd won was op 10 maart, uitgerekend tegen ADO (0-2).