Gezelligheid troef gisteren tijdens de X-Mas Trees in het Bezuidenhout; het kerstevenement in ‘de Trees’, zoals de Theresiastraat in Den Haag in de volksmond wordt genoemd, was een initiatief van de winkeliersvereniging om de straat voor kerst op de kaart te zetten.

Na de feestelijke opening in de middag volgden optredens van vocaal trio Les Noëlles. Voor deze gelegenheid reed er een speciaal kersttreintje rond, konden kinderen geschminkt worden en kregen bezoekers wenskaartjes uitgedeeld om in de grote kerstboom te hangen.

Het was de eerste keer dat de ondernemers de handen ineen hebben geslagen voor het organiseren van een grootschalig kerstevenement.

Marcel de Zeeuw, eigenaar van Marcel by Middeldorp en bestuurslid van de winkeliersvereniging: “We zijn er trots op dat de X-Mas Trees zo’n succes was. Zonder de inzet van alle ondernemers in de straat was het niet gelukt om zo’n evenement neer te zetten. Niet alleen hebben we hiermee het winkelgebied tijdens de kerstperiode op de kaart gezet, ook is de samenwerking in de straat versterkt. We hopen dat heel Den Haag de Theresiastraat in 2018 weet te vinden.”

(foto: Richard Mulder)

Print Friendly, PDF & Email