Samantha Steenwijk, die recent nog voor 2,2 miljoen tv-kijkers de sterren van de hemel zong bij The Voice of Holland, heeft haar grootste wens voor het nieuwe jaar 2018 prijsgegeven: een kindje met vrouw Daisy.

Of beter gezegd: niet alleen mét vrouw Daisy, maar ván vrouw Daisy. “Het idee is dat er bij mij een eitje uit wordt genomen, dat vervolgens wordt bevrucht, en dan bij Daisy wordt ingebracht waarna zij de zwangerschap voldraagt,” vertelde Samantha Steenwijk gisteravond voor de camera’s van het tv-programma Shownieuws van SBS6. Tijdens dat interview vertelde de Haagse zangeres ook een gooi te willen doen naar deelname namens Nederland aan het Eurovisie Songfestival.

Samantha (31) begon op haar zeventiende met zingen, een hobby die zij lange tijd combineerde met haar werk voor een vishandel in Rijswijk. Inmiddels lijkt de immer goedlachse Haagse een serieuze zangcarrière in het verschiet te hebben liggen; daarbij altijd weer gesteund door haar steun en toeverlaat Daisy met wie zij enkele jaren geleden is getrouwd. Daarbij was collega-zangeres Imca Marina de trouwambtenaar.

Samantha trad recent nog op in de Ooievaar, de fan-lounge van ADO Den Haag, na het gelijkspel tegen Feyenoord. Bij die gelegenheid was ook vrouw Daisy aanwezig en werd bijgaande foto gemaakt door Dagblad070.

Samantha Steenwijk (links) samen met vrouw Daisy. (foto: Dagblad070)

Print Friendly, PDF & Email