The Penthouse, het hoogste restaurant (135 meter) van Den Haag, heeft de Zilveren Ooievaar 2017 gewonnen. Het is gevestigd in de Haagse Toren, vlak bij NS-station Hollands Spoor.

Du Nord Rijwielen, dat de Haagsche Stadsfiets introduceerde, en SENS Real Estate waren de andere genomineerden voor deze ondernemersprijs. De bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze zich op een positieve manier onderscheiden, lef tonen en een doortastende en creatieve koers varen.

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van VNO-NCW Den Haag, MKB Den Haag, KPMG, Omroep West en eVision Industry (winnaar vorig jaar) maakte de keuze vanochtend bekend tijdens het ontbijt ter gelegenheid van het Ondernemersplein 2017.

Met de jaarlijkse uitreiking van de Zilveren Ooievaar drukt Den Haag zijn waardering uit voor goed ondernemerschap en benadrukt zij het belang van het bedrijfsleven voor de stad. Wethouder Karsten Klein, die vanochtend de prijsuitreiking deed: “Dit jaar was de uitreiking extra speciaal, want het was de dertigste keer dat we deze prijs toekenden aan een bijzondere ondernemer in deze regio. Met de prijs willen we ondernemers stimuleren en inspireren.”

Het Ondernemersplein 2017 werd voor de negende keer georganiseerd door de gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag. Het geldt als hét business-evenement voor de regio Den Haag. Thema was dit jaar: ‘Building Business’.

(foto met dank aan Omroep West)

Print Friendly, PDF & Email