Het is elk jaar weer een vast voornemen van veel Hagenaars om de extra kerstkilo’s er af te zwemmen tijdens de kerstvakantie. De meeste gemeentelijke zwembaden zullen tot en met zaterdag 6 januari 2018 op de meeste dagen zijn geopend voor vrij zwemmen. Voor precieze details wordt belangstellenden aangeraden om de Haagse ZwemApp op de mobiele telefoon te installeren. In principe is die voorzien van de meest recente informatie.

Bovendien is het goed om te weten dat iedereen van 14 jaar en ouder een persoonlijke zwempas nodig heeft om in een van de Haagse zwembaden te mogen zwemmen. Mensen die nog niet in het bezit zijn van zo’n zwempas, kunnen er ter plekke een laten maken.

Naast actuele openingstijden kan in de ZwemApp Den Haag de volgende informatie worden gevonden: zwemlestijden, tarieven van vrij zwemmen en wateractiviteiten als aquajoggen en teddybeerzwemmen, en de sportwebshop (onder meer voor het digitaal aanmelden voor zwemlessen, het aanschaffen van een maandabonnement of een 12 badenkaart). De app is beschikbaar in de stores van Google Play en Apple.

Print Friendly, PDF & Email