Dagblad070 | Daders overval Apeldoornselaan voortvluchtig

Daders overval Apeldoornselaan voortvluchtig

mainImage

De politie is op zoek naar drie mogelijk gewapende mannen. Ze worden ervan verdacht zaterdagavond een supermarkt op de Apeldoornselaan te hebben overvallen. De daders maakten een geldbedrag buit engingen er na de overval vandoor, rennend richting De la Reyweg. Het gaat om de volgende signalementen: 
Dader 1 droeg een grijze joggingbroek, een zwarte jas met capuchon en zwarte Puma schoenen met een witte zool. Hij droeg voor zijn gezicht een zwart masker.
Dader 2 droeg een gewatteerde zwarte jas, een donkere joggingbroek met op de kuiten een witte streep. Verder droeg hij zwart/witte Nike Air Max. Ook hij had gezichtsbedekking.
Dader 3 was geheel in het zwart gekleed en droeg net als dader 2 zwart/witte Nike Air Max. Ook hij droeg gezichtsbedekking. 

Oproep getuigen 
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze gewapende overval te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
 De mannen zijn mogelijk gevaarlijk.