Dagblad070 | Gewonden en aanhoudingen bij zwaar ongeval
mainImage

Gewonden en aanhoudingen bij zwaar ongeval

28 juli 2020, 10:07 uur
112

Vannacht heeft een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N14 bij Wassenaar. Alle drie de inzittenden van de betrokken auto zijn volgens de politie aangehouden wegens rijden onder invloed. Het is namelijk nog niet duidelijk wie de bestuurder was en alle inzittenden verkeerden onder invloed. Eén van de drie inzittenden is ook aangehouden wegens 'belemmering'.

Rond half één is de bestuurder van een personenauto, komende vanuit de richting van Leidschendam, op het gedeelte tussen de Spoortunnel en Bezuidenhoutseweg met vermoedelijk hoge snelheid de macht over het stuur verloren. De auto heeft op de middenberm een zware lantaarnpaal omver gereden en is op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer op z'n dak tot stilstand gekomen. Beide rijbanen lagen bezaaid met onderdelen van de auto en deze raakte zwaar beschadigd.

Drie inzittenden van de auto werden door het ambulancepersoneel onderzocht. Twee van hen zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Een derde persoon is zonder spoed vervoerd; de politie is met dit slachtoffer meegereden naar het ziekenhuis. Behalve politie en ambulancedienst was ook de brandweer ter plaatse. Er hoefde echter niemand te worden bevrijd. De weg wasl enige tijd afgesloten in verband met het ongevalsonderzoek.

 


Door: Regio15