Dagblad070 | Lijk in geparkeerde auto Dynamostraat

Lijk in geparkeerde auto Dynamostraat

mainImage

Op de Dynamostraat in Den Haag is maandagavond 25 november een lichaam in een geparkeerde auto aangetroffen. Dat meldt District 8. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in een auto waarvan de verlichting nog brandde. Agenten die ter plaatse kwamen na een melding constateerde al snel dat het slachtoffer niet meer leefde. Hierop sloten agenten direct een gedeelte van de Dynamostraat af.

Agenten maakte rondom de auto een Plaats Delict. Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing (FO) kwamen ter plaatse. De medewerkers van de FO hebben meerdere foto’s van de auto en de omgeving gemaakt. Rondom de auto zijn enkele sporen veilig gesteld. Het zijraam aan de bijrijderskant was volledig weg, op de straat lag ook glas. Hoe het raam kapot is gegaan is niet bekend.

De politie heeft met een speciale container de auto, met lichaam en al veilig gesteld. De auto werd hierna in de container overgebracht naar een andere locatie voor nader onderzoek. De politie hoopt dinsdag met meer info te kunnen komen.


Door: District 8