Politie Loosduinen: kom niet, maar stuur een email!

19 March 2018, 15:30 uur
112
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Agenten van het politiebureau Loosduinen voelen zich zo langzamerhand magazijnmedewerkers van Gamma, Praxis of Hornbach. Dagelijks melden zich bewoners bij het bureau aan de Aaltje Noordewierstraat in het Haagse stadsdeel om te kijken of hun gestolen spullen zich wellicht ook onder de enorme hoeveelheid in beslag genomen gereedschapskisten bevinden. De politie raadt iedereen aan niet naar het bureau te komen, maar een email te sturen.

“Omdat het om een grote hoeveel spullen gaat, moet nog worden uitgezocht welke spullen bij welke aangifte horen. Het is dus niet handig om naar het politiebureau te komen om spullen op te halen,” aldus de politie. “De recherche van politiebureau Loosduinen verzoekt gedupeerden te mailen naar [email protected] met daarin het aangiftenummer en een omschrijving van de gestolen goederen. Het gaat voornamelijk om inbraken die recent zijn gepleegd in de omgeving van Den Haag.”

Afgelopen week hield de politie twee mannen aan tijdens een inbraak in een geparkeerde auto aan de Narcislaan in Loosduinen. De twee mannen van 35 en 37 jaar uit Den Haag zitten nog vast. Na hun aanhouding doorzochten agenten drie panden en daarbij troffen ze de onvoorstelbare hoeveelheid gestolen gereedschap aan. Toen de politie de vondst op zijn Facebook-pagina had gemeld, ontstond de run op bureau Loosduinen.

(foto: Politie Loosduinen)