Verkoopster (17) komt aan huis en steekt man

mainImage
Verkoopster (17) komt aan huis en steekt man

De recherche van politiebureau Westland zoekt getuigen van een steekincident dat zondag 15 april om 23.20 uur op de Van der Goesstraat in Honselersdijk plaatsvond. Daarbij zou een 17-jarige vrouw uit Den Haag een 24-jarige man uit Honselersdijk met een messteek hebben verwond.

Het slachtoffer opende zijn voordeur nadat hij een afspraak met de vrouw had gemaakt over de verkoop van een product. Onmiddellijk nadat de man de voordeur had geopend, overhandigde de Honselersdijker geld aan de verkoopster. De 17-jarige Haagse rende daarop direct weg. Het slachtoffer zette de achtervolging in en wist de vrouw op straat te achterhalen. Tijdens de worsteling werd hij gestoken.

Op dat moment stapte ook een man uit een auto en probeerde de vrouw te helpen. De recherche vermoedt dat deze man bij de vrouw hoorde. “Wij onderzoeken het incident. Ben je getuige geweest van dit steekincident of heb je informatie over het voertuig met daarin de man die in de straat stond te wachten? Bel dan met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000,” aldus de politie.


Foto: Digitaal Dagblad