Dagblad070 | Vermiste scholiere nog niet terecht

Vermiste scholiere nog niet terecht

mainImage
Er zijn grote zorgen rondom de vermiste Goiia Aresini

Een woordvoerder van politie Den Haag gaf vanochtend om 8.00 uur aan dat de sinds woensdagmiddag vermiste 13-jarige scholiere Goiia Aresini nog niet terecht is.Ook de schoolleiding van het St. Maartenscollege zit vanochtend nog steeds in afwachting van verdere berichtgeving over de leerling. Er is vanmiddag aan de Aart van de Leeuwkade in Voorburg bij de school een feestelijke aankomst op het schoolpein van een activiteit van hardlopers voor het goede doel. "Ook wij maken ons zorgen", reageert schooldirecteur Ajolt Elsakkers. "Alles wat we over haar weten, is met de recherche gedeeld. Mocht zij vanmiddag nog steeds niet terecht zijn, dan zal ik er tijdens bijeenkomst bij stil staan". 

De scholiere van het Sint Maartenscollege uit Voorburg heeft donkerblond lang haar. Ze had op de dag van haar vermissing een roze Adidas tas bij zich en droeg zwarte jeans met een lichtroze jas. Goiia Aresini rijdt op een zwarte omafiets met een draagrek voorop.

Goiia is na school naar huis gefietst met een vriendin. Zij hebben elkaar gedag gezegd op de Laakkade in Den Haag. Hierna zijn zij allebei een andere kant opgefietst. Hierna is er niets meer vernomen van Goiia.  Het tweetal is samen met haar vriendin om 14:10 uur vertrokken van het St. Maartenscollege in Voorburg op de fiets.  (Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070)


Door: Bart Bakker | Foto: Politie