Dagblad070 | Wie helpt in zaak-Ewout?

Wie helpt in zaak-Ewout?

mainImage

Er zijn nog geen tips binnengekomen over de mishandeling van de 34-jarige Hagenaar Ewout op zaterdag 17 augustus aan de Laan van Poot. De politie vraagt nu in de media extra aandacht voor de zaak. 

De Hagenaar was in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 augustus met vrienden in Club Westwood aan de Laan van Poot. Even na 4.00 uur liep bij buiten naar zijn fiets on naar huis te gaan. Hij zag op dat moment drie mannen, die zijn vervoermiddel leken te willen stelen. Uit het niets draaiden één of twee mannen zich om en krieeg Ewout een stomp tegen zijn borst en een kaakslag net onder zijn slaap, waarna hij het bewustzijn verloor

Twee vrienden van Ewout en zijn moeder loven een beloning van 5.000 euro uit voor de tip die leidt naar de daders. De politie weet dat het om drie blanke mannen gaat. Ze worden tussen de 25 en 30 jaar oud geschat, zijn 1,85 meter lang en hebben een normaal postuur. Ze spraken normaal Nederlands. Mensen die iets hebben gezien van de mishandeling of die weten om wie het gaat, worden gevraagd om zich te melden.