Dagblad070 | Eenmalig optreden Harrie Jekkers op Ibiza

Eenmalig optreden Harrie Jekkers op Ibiza

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Cabaretier Harrie Jekkers heeft op vrijdag 16 augustus een voorstelling op Ibiza, zijn thuishaven, gepland staan.
De Haagse cabaretier woont al twintig jaar op het Spaanse eiland: ''Ik ben op een gegeven moment gevlucht uit Den Haag en terechtgekomen op deze prachtige plek. Ik heb hier een mooi huis kunnen kopen en als ik om me heen kijk denk ik altijd: in mijn liedjes kan ik wonen." Daarom heeft Jekkers besloten zijn voorstelling, die zowel over Den Haag als over Ibiza gaat, op 'zijn' eiland te spelen. ''De afgelopen twintig jaar heb ik een droom gehad: hier op Ibiza optreden voor de Nederlanders die hier ook wonen. Dat ze eens een keer iets anders te doen hebben dan die DJ's, spiritualisme en met zijn allen chillen aan het strand. Gewoon een reguliere voorstelling, dat leek me leuk''.
Harrie Jekkers staat met zijn voorstelling 'Achter de duinen' komend seizoen exclusief in de Koninklijke Schouwburg. Van oktober 2019 tot en met juni 2020 speelt Jekkers zijn soloprogramma opnieuw twintig keer in Den Haag.
Kaarten voor Ibiza zijn te koop via www.eventbrite.nl. Voor de voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg via www.hnt.nl/harriejekkers.


Foto: Digitaal Dagblad