Dagblad070 | Frank Lammers kort in La Casa De Papel

Frank Lammers kort in La Casa De Papel

mainImage
Ferry Bouman.

Het leek er even op dat Ferry Bouman zich bij de boevenbende van La Casa De Papel had gevoegd. De drugsbaron uit de Nederlandse serie Undercover, een rol van Frank Lammers, dook namelijk op in een spotje voor het derde seizoen van de Spaanse hitserie. Netflix laat echter weten dat het slechts om een grapje gaat. Het derde serzoen van de populaire serie is vanaf morgen (zaterdag) op Netflix te zien.

In het promospotje krijgt Bouman net als de overige bendeleden een rode overall aan en een van de bekende Dalí-maskers uitgereikt. Al snel blijkt echter dat de drugsbaron liever teruggaat naar de camping, en laat hij bendeleden Denver en Helsinki in de steek. "Jongens, het is godverdomme toch geen carnaval", zo steekt 'Ferry' van wal. "Ik begrijp best dat jullie een Brabander nodig hebben, maar dit is echt helemaal niets voor mij."

Bouman heeft nog wel wat anders te doen, zo hint hij naar zijn eigen serie waarin hij nogal in de problemen zit. "Ik heb mijn eigen rotzooi nog op te ruimen. Ik kijk het wel vanaf de bank mee met een 'cerveza'. Bella houdoe en gracias!"


Door: ANP | Foto: ANP