Dagblad070 | Zoektocht naar Haagse Helden gestart

Zoektocht naar Haagse Helden gestart

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De zoektocht naar de verborgen helden van Den Haag is gestart. Haagse organisaties die werken met vrijwilligers kunnen zichzelf en/of een vrijwilliger tot 30 september 2018 aanmelden voor de verkiezing Haagse Helden.

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van de samenleving. Vaak zetten zij zich op de achtergrond belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze helden én de organisaties waarvoor zij zich inzetten de erkenning krijgen die ze verdienen. Op 7 december 2018, Nationale Vrijwilligersdag, organiseren de gemeente, ibis Den Haag City Centre en PEP Den Haag daarom voor de 4e keer het Haagse Helden Gala.

Tijdens het Haagse Helden gala worden 5 vrijwilligers uitgeroepen tot Haagse Held, in de categorieën Buurt en Omgeving, Cultuur, Onderwijs en Jeugd, Sport en Zorg en Welzijn.
Daarnaast reikt de jury de Gouden en de Zilveren Hulde uit: dé waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties.

Jij kent vast ook zo’n onmisbare Haagse vrijwilliger of organisatie. Zorg dat ze meedoen en de pluim krijgen die ze verdienen. Nomineren en aanmelden kan tot en met 30 september 2018. Daarna kan iedereen een stem uitbrengen.

Nomineer jouw Haagse Held of meld jouw organisatie aan.


Foto: Digitaal Dagblad