Dagblad070 | Groot Vastgoed Debat op komst

Groot Vastgoed Debat op komst

mainImage
Benedikte Zijlstra en Bart Bakker organiseren een groots opgezet Vastgoed Debat waarbij diverse aspecten uit de woningbouw aan bod komen uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer.

In samenwerking met Bakker Communicatie organiseert Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy op woensdag 27 november 2019  om 16.00 uur in het Veur Theater aan de Damlaan in Leidschendam het tweede grootst opgezette Meijs & Alink Vastgoed Debat. De eerste editie was vorig jaar een dermate succes dat er een ‘Denk-Tank’ met vakspecialisten uit is ontstaan.

"Door middel van dit debat staan we stil bij de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt omgeving Haaglanden in het bijzonder Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer en Den Haag", aldus Benedikte Zijlstra, tevens voorzitter van het MKB. "Zoals iedereen inmiddels uit de media heeft begrepen, is er een groot tekort aan woningen. Vanuit maatschappelijk oogpunt wil Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy door middel van dit debat, hier uitvoerig aandacht aan schenken. Voorburgs- Rijswijks- en Zoetermeers Dagblad en Dagblad070 zijn de mediapartners van het debat". 

"Diverse specialisten zullen over uitdagingen in de huizenmarkt in Haaglanden gaan debatteren", vult debatorganisator en dagvoorzitter Bart Bakker aan. "Welke oplossingen zijn nodig om in de toekomst iedereen een (betaalbare) woning te garanderen? Hoe gaat het nu verder met vertragingen in de nieuwbouw? Moeten jongeren verhuizen omdat ze geen woning in hun eigen gemeente kunnen krijgen? Slaat het nieuwe woningbeleid in Den Haag aan? Ook komen lokale thema’s aan bod als de komst van woningbouw in het winkelgebied ‘In de Bogaard’, de situatie in RijswijkBuiten, de Binckhorst in Den Haag, het woningbeleid in Zoetermeer en de transformatie in bepaalde gebieden in Leidschendam-Voorburg. Dit zijn slechts enkele vraagstukken die we aan de orde stellen?" 

De genodigden zijn specialisten uit de woningbranche, ondernemers uit de lokale gemeenschap, leden van het College en vertegenwoordigers uit de politiek. Tevens wordt de pers uitgenodigd. Een cameraploeg zal een exclusieve opnamen van de bijeenkomst maken.

De inloop is op 27 november in het Veur Theater vanaf 16.00  uur, het debat begint om 16.30 uur, de netwerkborrel om 18.30 uur. Heeft u interesse om het Vastgoed Debat bij te wonen en als gast deel te nemen aan het debat? U kunt zich aanmelden via bart@bakker-communicatie.nl waarna er met u contact wordt opgenomen. "Wees er snel bij", aldus Benedikte Zijlstra. "Er zijn honderd plekken in het theater beschikbaar".

 


Foto: Digfitaal Dagblad