Dagblad070 | Is dit de allerschoonste straat van Den Haag?

Is dit de allerschoonste straat van Den Haag?

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Geen zwerfafval, geen peuken bij de stoeprand, geen vuilniszakken of ander vuil naast de containers, auto’s die geparkeerd staan waar ze horen, op het oog geen weesfietsen… Zou dit ‘m dan zijn? De allerschoonste straat van Den Haag? Wat denkt u? Kan het nog schoner?

We troffen deze foto aan bij een bericht van de gemeente Den Haag, die aankondigt vandaag te zijn begonnen met het informeren van bewoners wat zij met hun grofvuil kunnen doen. “Het komt helaas regelmatig voor dat afval naast ondergrondse restafvalcontainers wordt gezet. Vaak gaat het dan om spullen die te groot zijn voor de containers. Een team gaat nu de wijken in om te vertellen hoe u dit soort afval makkelijk kunt opruimen,” aldus de gemeente. Het team zal bijvoorbeeld vertellen dat er drie afvalbrengstations zijn, waar grofvuil en tuinafval gratis naartoe kunnen worden gebracht. Ook kan een afspraak worden gemaakt om het te laten ophalen. En als derde alternatief adviseert de gemeente ook eens aan een kringloopwinkel te denken, want soms is nog veel herbruikbaar.

Ondertussen zijn wij benieuwd of u weet welke straat op bijgaande foto staat; en schroom uiteraard niet foto’s van nóg schonere Haagse straten met ons te delen.

[caption id="attachment_34670" align="alignleft" width="900"] Foto: gemeente Den Haag.[/caption]


Foto: Digitaal Dagblad