Dagblad070 | Woonzorgcentra gefuseerd

Woonzorgcentra gefuseerd

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Vanaf 1 juli gaan WoonZorgcentra Haaglanden, Stichting Cato en ASB verder als Woonzorgcentra Haaglanden. De fusie, die vanaf vandaag van kracht is, is het resultaat van een zorgvuldige voorbereiding. Het bestuur van de fusieorganisatie WZH wordt gevormd door Evert de Glint en Patricia Huijbregts.

Krachten bundelen

De fusie betekent voor beide organisaties een vooruitgang. “WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur. Dat maakt het aantrekkelijk om de krachten van deze organisaties te bundelen. Deze fusie is goed voor de cliënten en voor de medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is.”, aldus de bestuurder van WZH.

Didier Dohmen van Cato: “Voor ons is het belangrijk dat de cliënten en bewoners baat hebben bij de samenwerking. Maar ook dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden. Dat lukt door deze fusie met WZH.”

De twee locaties van Cato krijgen de namen WZH Carel van den Oever en WZH Bezuidenhout.

Over WZH

Met  veertien woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

 

 


Foto: Digitaal Dagblad