Ga wat doen slappelingen in Den Haag

23 November 2019, 00:28 uur
Columns
mainImage

Marokko en Turkije hebben ons weer eens beledigd. Turkije stuurt een terroriste zonder Nederlandse nationaliteit gewoon naar ons land en Marokko weigert landgenoten, die zich hier misdragen en volstrekt kansloos asiel aanvragen, terug te nemen. Het trieste is dat aan beide gevallen diplomatiek overleg is vooraf gegaan.

We worden dus gewoon in de maling genomen en dat is logisch. Beide landen weten dat we toch helemaal niets terug doen en ik ben dan wel geen cultureel antropoloog, maar ik heb nu al zoveel ervaring dat ik weet, dat niets doen daar als ultieme zwakte wordt gezien. Zwakte waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Ons land wordt geteisterd door kansloze gelukzoekers, die vanuit hun azc op rooftochten gaan. De maandelijkse vergoeding (!) die ze krijgen is klaarblijkelijk niet genoeg.

Daarnaast kunnen we gezien de houding van Turkije binnenkort de ziekelijke Einsatzgruppen van IS op onze stoep verwachten. Meedogenloze moordenaars, die gezworen hebben een heilige oorlog tegen het Westen te voeren: tegen ons dus.  

Verlamd door politiek correct wegkijken en besluiteloosheid zal deze regering het gelaten over heen zich laten komen.

Wat kunnen we dan wel doen?

1e. Eerst halveren en daarna stoppen van alle uitkeringen richting die landen. Daarnaast een inreisverbod voor alle getroffenen, opdat ze niet terugkomen om het volle pond te eisen. Ze gaan maar klagen bij hun eigen regeringen, die ons tot deze maatregelen dwingen.

2e. Alle Nederlanders, die ook een paspoort van die landen hebben voor de keuze stellen: hier of daar, maar niet allebei. Maak een einde aan die juridische ongelijkheid en dwing tot een keuze. Alle goedwillenden onder hen die een keuze moeten maken zullen ons dankbaar zijn, omdat ze nu tegen hun wil de nationaliteit van de landen van hun ouders en grootouders gedwongen moeten aanhouden. Landen waar democratie ver te zoeken is.

3e .Ga verder zo snel mogelijk de Koerden ten Zuiden van Turkije steunen, zodat die een autonoom gebied kunnen vormen. Voorwaarde voor die steun is het via dit gebied terugsturen van Syrische asielzoekers, die daar hun leven weer kunnen oppakken en kunnen helpen hun land weer op te bouwen.

4e. De bezwaren uit Europa volkomen negeren. Noorwegen en Zwitserland zijn voorbeelden van landen die laten zien dat een leven buiten de EU best mogelijk is. De EU zal onze maatregelen niet bestraffen omdat ze de grootste netto betaler per inwoner ongetwijfeld binnen willen houden. Naast een Brexit zou een Nexit catastrofaal zijn.

5e. O ja, we kunnen natuurlijk ook duidelijk maken dat toeristische tochtjes naar die landen ingaan tegen het belang van ons land. Extra belasten dus!

Conclusie: slappe regering doe wat en maak een einde aan de lethargie waarvan we dagelijks de gevolgen zullen gaan zien. Het is de primaire taak van een overheid om voor de veiligheid en het welzijn van haar bevolking te zorgen. Ze staan beide op de tocht!