mainImage

Hoe zou worden gereageerd als ……….?

8 januari 2022, 11:47 uur
Columns, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

In het RD stond onlangs een artikel van maar liefst bijna drie pagina’s over een VARA/BNN-presentatrice die van Amsterdam naar Rotterdam is verhuisd. Ze vertelt tussen neus en lippen door waarom ze (licht getint) niet naar Utrecht wilde verhuizen. Ze vindt Utrecht te wit! Ik denk dan: “Hoe zou worden gereageerd als ……?”

Op oudejaarsavond is een brandende Molotov-cocktail naar een kerk gegooid. Het kwam pas vier dagen later terloops in het nieuws. Ik denk dan: “Hoe zou worden gereageerd als ……?”

In een oudejaarsconference worden zonder probleem grappen gemaakt over de Endlösung. Ik denk dan: “Hoe zou worden gereageerd als ……?

In Wisconsin reed een auto met een Afro-Amerikaanse bestuurder in op een parade met blanke kindertjes: vijf doden. Ik denk dan:“Hoe zou worden gereageerd als …….?”

Het partijkantoor van FvD (niet meer mijn partij) is een week geleden besmeurd met verf door Antifatuig. Ik denk dan: “ Hoe zou worden gereageerd als …….?”

Zolang het cultureel Marxisme en de daaruit voortvloeiende woke-ideologie de leidraad van onze heersende linkse elite blijft, vrees ik dat ik me nog heel veel zal moeten afvragen: “Hoe zou worden gereageerd als …….?