mainImage

WK in de wijken

Afbeelding is niet meer beschikbaar
14 juni 2018, 08:00 uur
Columns

Vandaag begint het grootste sportfestijn op aarde, het wereldkampioenschap voetbal. We hebben in Nederland zeven miljoen voetballiefhebbers en tussen hen zit een grote groep die een ander land fanatiek gaat steunen. De nationaliteiten van alle deelnemende teams in Rusland zijn in Nederland vertegenwoordigd. Er valt dus genoeg aan te moedigen, te meer daar Nederland zelf niet van de partij is.

Wij willen die verbindende kracht van voetbal tijdens het WK speciaal in de spotlight gaan zetten. In Den Haag wordt daartoe een jongerenpersteam opgericht in de Schilderswijk, en in Amsterdam in Noord. Zij zien het WK als een unieke mogelijkheid om onze diverse internationale samenleving op een positieve manier voor het voetlicht te brengen en zullen dat doen met vlogs, filmpjes en foto’s die via social media worden verspreid. Dagblad 070 is een van de mediapartners.

De promotie is gestart met een groot artikel in een landelijk dagblad en diverse radio-interviews. Daarnaast is iedereen van harte uitgenodigd om eigen WK-gerelateerde video’s en foto’s te delen.

Je kunt ons volgen op Instagram: www.instagram.com/jongerenpersbureau/

Op Twitter: @WK2018indewijk

En mocht je vragen hebben, stuur dan een email naar: [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad