100 Hagenaars maken kans op miljoenen van Postcode Loterij

1 March 2024, 12:10 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Roy Beusker Fotografie

Een spannend vooruitzicht voor honderd inwoners van Den Haag. Deelnemers uit twee winnende postcodes hebben een uitnodiging voor de 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' ontvangen. Per postcode nemen 50 inwoners plaats in de Miljoenenjacht-studio waar ze strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Het gaat om inwoners uit postcodegebied 2492 en 2548. Of de Hagenaars daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 maart en 7 april vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Nicole is een van de deelnemers die naar de Miljoenenjacht-studio mag. "Toen ik de uitnodiging zag, dacht ik direct, wauw wat geweldig! Gaaf dat we kans maken op het winnen van een prijs. We willen nog veel van de wereld zien dus als we een mooie prijs winnen gaan we een rondreis maken. Of een huisje kopen, ergens in het buitenland. Ons geluksgetal is 17, dat is de dag waarop mijn dochter en ik allebei jarig zijn."

De inwoners van Den Haag zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin 50 Hagenaars uit postcodegebied 2492 is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. De uitzending met daarin de deelnemers uit postcodegebied 2548 is te zien op zondag 7 april op dezelfde zender.