64e editie Tong Tong Fair van 24 mei t/m 2 juni 2024 op Malieveld

29 November 2023, 13:02 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Tong Tong Fair

De organisatie van de Tong Tong Fair maakt vandaag bekend dat het festival volgend jaar van vrijdag 24 mei tot en met zondag 2 juni zal plaatsvinden. Het evenement keert daarmee eenmalig terug naar het voorjaar op het Malieveld.

Dankzij de toezegging van Staatsbosbeheer staan de tenten van het culturele Indische evenement dus toch weer op de vertrouwde plek, op het Malieveld. Er staan in die periode geen popconcerten op de kalender, waardoor er toch weer plaats is voor de Tong Tong Fair. Eerder liet de gemeente weten dat in de huidige opzet het steeds moeilijker wordt om het festival in te passen in de evenementenkalender.

“Het is geweldig nieuws voor ons en voor alle liefhebbers van de Tong Tong Fair", zegt festivaldirecteur Siem Boon. "Alle standhouders zijn vandaag van dit heuglijke nieuws op de hoogte gesteld." Meer informatie over het programma en de kaartverkoop voor de Tong Tong Fair 2024 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor een plek in mei 2025 en de jaren daarna gaan de besprekingen met de gemeente verder. Het streven is de datum en de locatie voor 2025 op de 64e Tong Tong Fair bekend te maken. In september dit jaar bezochten 55.000 belangstellenden het Indische evenement, 15.000 minder dan vorig jaar.