Complimenten van Koningin Máxima voor zanger Tim Akkerman

30 September 2021, 19:51 uur
Den Haag & Regio
mainImage
PR

De Haagse zanger Tim Akkerman kan zijn geluk niet op. Tijdens een bijeenkomst in de voormalige tramremise in Den Haag mocht hij twee nummers zingen. In het publiek zat onder meer Koningin Máxima.

Akkerman was uitgenodigd voor de muzikale omlijsting van de presentatie van het ‘Manifest Hoofdzaken’, een initiatief van onder meer de Hersenstichting, waarin wordt gepleit voor het opzetten van een nationaal kennis- en innovatieprogramma voor hersen- en/of psychische gezondheid.

Na een plenair programma hield Máxima drie tafelgesprekken met onder anderen hoogleraren, psychiaters, wetenschappers en patiënten over hun ervaringen met de zorg en behandelmethoden.

Het bezoek werd afgesloten met een korte wandeling over de Innovatiemarkt. Daar lieten wetenschappers zien hoe zij vanuit verschillende disciplines met elkaar samenwerken.

Tim Akkerman speelde naast zijn eigen nummer ‘Winner’ ook een cover van het lied ‘One’ van de Ierse rockband U2. “Na afloop kreeg ik een enorm compliment van Hare Majesteit haarzelf. Mijn dag kan niet meer stuk.”

Vrijdag verschijnt het nieuwe album ‘Silver Linings’ van Akkerman op digitale platform als Spotify, iTunes en Deezer.