Den Haag houdt bewonersavond over nieuwe Utrechtsebaan

16 August 2021, 13:52 uur
Den Haag & Regio
mainImage

De Utrechtsebaan (A12) wordt opgeknapt. De werkzaamheden roepen misschien vragen op bij mensen die in de omgeving wonen of gebruikmaken van de weg. Daarom organiseert de gemeente een bewonersavond voor wie interesse heeft. Het gaat om een digitale bijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 15 september 2021 om 19.00 uur. U kunt deelnemen via Teams.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers informatie over het werk, de planning en omleidingen. Ook kunnen zij vragen stellen. Dit kan via de chat tijdens de bijeenkomst. Ook kunnen mensen vooraf al vragen stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. De belangrijkste en meestgestelde vragen worden tijdens de bijeenkomst beantwoord. De andere vragen worden persoonlijk beantwoord via de e-mail. Meld daarom uw e-mailadres wanneer u een vraag stelt in de chat.

Iedereen die geïnteresseerd is om deze avond bij te wonen, is welkom. U kunt deelnemen via een link. Die link staat uiterlijk op woensdag 15 september op deze pagina. De bijeenkomst wordt opgenomen. Na afloop kunt u deze via dezelfde link terugkijken.

De Utrechtsebaan loopt van de gemeentegrens bij Voorburg tot de Zuid-Hollandlaan in het centrum van Den Haag. Elke dag rijden ongeveer 60.000 auto’s over deze weg. Het is een belangrijke toegangsweg naar het centrum. Het onderhoud van de weg is nodig om Den Haag goed en veilig bereikbaar te houden.