Dit zijn de genomineerden voor de Haagse Horeca Awards 2023

17 August 2023, 09:14 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Haagse Horeca Beurs (Facebook)

De keuze is opnieuw reuze bij de stemming voor de Haagse Horeca Awards dit jaar. In drie verschillende categorieën zijn er in totaal 36 genomineerden voor de onderscheidingen.

Tijdens de Haagse Horeca Beurs worden de prijzen uitgereikt aan de ‘Beste Vega Zaak’, ‘Beste Nieuwkomer’ en de zaak met de ‘Vriendelijkste Bediening’. Stemmen kan hier. De beurs is op dinsdag 7 en woensdag 8 november in de Grote Kerk in Den Haag.

De Haagse Horeca Beurs is een jaarlijks evenement in samenwerking met de Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen, de Gemeente Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland en Kreativ Events. Horecaondernemers, bedrijfleiders, (chef-)koks en horecaleveranciers komen er samen om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen te ontdekken.

Tekst gaat door onder foto.

Nominaties

Kanshebbers op de onderscheiding voor ‘Vriendelijkste Bediening’ zijn (in alfabetische volgorde): Bar Club 188, Beesechurgers, Birdflower, Boca Grandi, Café Constant, Café Franklin, Central Park Voorburg, De Prael, Dekxels, FOAM, Kaai 13, Little Miss Sangria, Palmette, Poort 1893, Seafood Bar 19, Sint Joris & de Draek en de Vegan Pizza Bar.

Voor de categorie ‘Beste Vega Zaak’ zijn de kanshebbers: Beesechurgers, Birdflower, Boca Grandi, De Vegetarische Toko, Ethica, Fat Mermaid, FOAM, MOAZ, Restaurant 6&24, Vegan Pizza Bar en Zéta.

Als ‘Beste Nieuwkomer’ zijn genomineerd: Bar Bea, De Zoute Kater, La Rana, Niko, Otrobanda, Poort 1893, Resumé by 6&24 en Sababa.

Vorig jaar ging de onderscheiding voor ‘Beste Vega Zaak’ naar surfrestaurant Hart Beach op het strand van Scheveningen. De prijs voor ‘Beste Nieuwkomer’ ging ook naar het strand; het vorig jaar begonnen watersportcentrum en strandpaviljoen Boca Grandi kreeg de meeste stemmen. In de categorie ‘Vriendelijkste Bediening’ won restaurant Little Miss Sangria aan de Reinkenstraat vorig jaar de Award.