mainImage

Feest in de Vinex: Leidschenveen-Ypenburg bestaat 20 jaar

9 augustus 2022, 12:52 uur
Den Haag & Regio

In 2002 werden Leidschenveen en Ypenburg samengevoegd tot één stadsdeel en dat wordt gevierd door, met en voor bewoners. Op zaterdag 27 augustus wordt van 12.00 tot 22.00 uur een festival gehouden bij stadsboerderij Landzicht en De Smulhoeve.

Het festival kent een afwisselend programma met muziek, theater en workshops voor jong en oud. Een greep uit het programma: optredens van Haagse muzikanten, zoals Greenhouse, Anne-Tjerk Mante en Micha Götz en Rap van Vlug. Workshops zijn er op het gebied van theater, muziek en yoga. Je kunt leren broodjes te bakken, en er zijn circusacts en een poppentheater. Kortom, voor elk wat wils.

“In Leidschenveen-Ypenburg wonen heel veel getalenteerde en creatieve mensen", zegt stadsdeelwethouder Kavita Parbhudayal, die het wijkfestival zaterdag 27 augustus zal openen. "Het festival is een unieke kans om te zien hoeveel er in dit bijzondere stadsdeel gebeurt. Het motto is: feest vieren doe je samen, dus voel je van harte welkom om samen het 20-jarig jubileum te vieren van Leidschenveen-Ypenburg."