Gewonden bij woningoverval aan Joan Blasiusstraat in Den Haag

24 September 2023, 17:39 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Politie

Een woning aan de Joan Blasiusstraat in Moerwijk is zaterdagavond overvallen. De bewoners zijn hierbij bedreigd en mishandeld. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Drie overvallers kwamen vermoedelijk via een balkondeur de woning binnen. Ze bedreigden de bewoners en mishandelden hen. De bewoners zijn hierbij gewond geraakt. Vervolgens zijn de overvallers er met een buit vandoor gegaan.

De drie overvallers waren mannen en spraken met een accent. De politie heeft van de drie een signalement verspreid.

Persoon 1: ongeveer 1.80m lang, licht getinte huidskleur, donkere ogen, geschatte leeftijd tussen 27 en 35 jaar oud, zwarte bivakmuts, donker gekleed.
Persoon 2: ongeveer 1.75m lang, licht getinte huidskleur, donkere ogen, zwarte bivakmuts, geschatte leeftijd tussen 27 en 35 jaar oud, donker gekleed.
Persoon 3: ongeveer 1.70m lang, donkere huidskleur, geschatte leeftijd tussen 27 en 35 jaar oud, fors postuur, zwarte bivakmuts, donker gekleed.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord van deze woningoverval, of de verdachten hebben gezien in de omgeving van de Joan Blasiusstraat, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Den Haag. Camerabeelden uit de omgeving zijn ook welkom.