Haagse muzikant Frenna drie keer genomineerd voor FunX Music Award

12 May 2024, 11:50 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Frenna/PR

De Haagse muzikant Frenna (foto) is drie keer genomineerd voor een FunX Music Award. Ook Mula B, Wef en SFB uit Den Haag maken kans op een award. Luisteraars van de radiozender FunX bepaalden wie er genomineerd zijn voor de muziekprijzen.

Frenna is genomineerd in de categorieën Artist Of The Year, Best Singer en Best Song voor het nummer 'Pretty girls'. Mula B maakt kans op een award in de categorieën Best MC en Best Album ('Narcopop'). De Haagse DJ Wef is genomineerd als Best DJ. SFB uit Den Haag maakt kans op een award voor Best Group.

Jonna Fraser maakt met maar liefst vijf nominaties de meeste kans op een FunX Music Award. Ook Kevin en Dystinct zijn met vier nominaties grote kanshebbers. Yade Lauren is met drie nominaties een veelbelovende kandidaat onder de vrouwelijke artiesten. Wie er met een FunX Music Award naar huis gaat bepaalt het publiek. Stemmen kan tot en met donderdag 30 mei.

Donderdag 30 mei reikt FunX voor de elfde keer de awards uit. In een volledig uitverkochte AFAS Live in Amsterdam zijn dan optredens van onder meer Jonna Fraser, Reanny en Cho. Komende week wordt de rest van het programma bekendgemaakt.