Hagenaar wint 200.000 euro in Staatsloterij

11 December 2023, 14:25 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Nederlandse Loterij

Afgelopen zondag was de laatste reguliere Staatsloterijtrekking van dit jaar. De Hoofdprijs XL van 1 miljoen euro viel op vier 1/5e loten, waarvoor de XL-optie betaald is.

Een gelukkige winnaar uit Den Haag kocht het lot via de app van Staatsloterij, een ander lot werd gekocht bij een Albert Heijn in Hilversum en spelers uit de gemeente Edam-Volendam en Diemen kochten hun lot via de website van Staatsloterij. Het winnende lotnummer is DJ 03688. Iedere winnaar wint 200.000 euro belastingvrij.

“Wat gaan deze winnaars lekker de feestdagen in. De winnaars die online een lot kochten zijn bij ons bekend. Zij ontvangen het bedrag binnen vijf dagen op hun rekeningnummer. We roepen de winnaar met het gekochte lot in Hilversum op om zich bij ons te melden”, aldus Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij.

De afgelopen weken werden meer Hagenaars verrast met een prijs in een loterij. Zo bleek Primera Van de Wege aan de Betje Wolffstraat in Den Haag een winnend Eurojackpot-lot van ruim 600.000 euro te hebben verkocht. En een groepje buren met postcode 2563 AC aan de Laan van Meerdervoort won samen 100.000 euro in de Postcodeloterij.