Het Groot Kerstcircus Den Haag komt weer naar het Malieveld

22 October 2023, 14:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Groot Kerstcircus Den Haag

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie. Tijdens de kerstvakantie – dit keer van 23 december tot en met 7 januari – is het Groot Kerstcircus Den Haag te zien op het Malieveld. De kaartverkoop voor de nieuwe show is al gestart.

In de nieuwe show 'It’s a Magical World' schitteren circussterren uit alle werelddelen. Absoluut hoogtepunt – letterlijk en figuurlijk – vormen de acrobaten van de Mesa groep uit Colombia. Er is nog meer te beleven in de nok van de tent. Luchtacrobate Lusesita Farrell tart de zwaartekracht aan een groot vliegend net. Een originele vorm van acrobatiek die nooit eerder in Den Haag te zien was.

Andere artiesten tijdens het Kerstcircus in Den Haag zijn onder anderen de comedian Pepe Jardin, balanceerduo Matteo & Lusessita, jongleur Miguel Alvarez, handstandartiest Devin de Bianchi en de Belgische artiest Kevin Briers, die levensgrote bellen door de piste blaast. Zangeres Ruth Calixta begeleidt zingend de diverse acts.

Geen dieren

Het Groot Kerstcircus Den Haag trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers naar het Malieveld. De verwarmde theatertent is uitgerust met kuipstoelen en volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Bij het Groot Kerstcircus Den Haag treden geen dieren op.