Hogenbijl stimuleringsprijs voor Haagsche Amateur Filmclub

11 May 2021, 17:26 uur
Den Haag & Regio
mainImage

Geldprijzen ter waarde van € 750 zijn toegekend aan de Haagsche Amateur Filmclub (HAF), Videoclub Borne en Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL).
Zij winnen de prijs vanwege hun blijvende inzet voor de activiteiten en betrokkenheid van hun leden in een jaar waarin het clubleven van de meeste verenigingen als gevolg van corona stillag. Met hun activiteiten, grandioze inzet en enthousiasme tonen de videoclubs zich waardige winnaars in de voetsporen van de naamgevers van de prijs: Henny en Ada Hogenbijl. De Hogenbijl Stimuleringsprijs wordt slechts in uitzonderlijke situaties toegekend.

De clubs zullen het geld van deze prijs gaan gebruiken voor het werven van vooral jongere vrouwen en mannen en voor het aantrekken van jonge cursusgevers.
Wie nader wil kennismaken met bijvoorbeeld de HAF stuurt een afspraakverzoek via het contactformulier op hun website: haagscheamateurfilmclub.nl
Op de site is vanaf vrijdag 7 mei 16.00 uur een korte film, gemaakt door De Videomakers, te zien waarin de drie prijswinnaars in het zonnetje worden gezet.