ImpactFest in Den Haag verwacht ruim 2.000 bezoekers

22 October 2023, 16:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage
ImpactCity | Gemeente Den Haag

Op dinsdag 7 november brengt ImpactCity Den Haag naar verwachting zo’n 2.000 impactmakers van over de hele wereld bij elkaar voor de achtste editie van ImpactFest.

Startups, scale-ups, investeerders, kennisinstituten, bedrijven, beleidsmakers en anderen die werken aan een duurzame, inclusieve en eerlijke economie komen dan bij elkaar in de Fokker Terminal in Den Haag. Het evenement was de afgelopen vier jaar op rij uitverkocht.

Van talkshows tot meetups en rondetafeldiscussies, alle onderdelen van het evenement staan in het teken van vier hoofdthema’s: Energy & Oceans, Food & Agriculture, Climate Justice en Circular Economy & Resources.

Organisaties zoals B-Lab, New Optimist, True Price, de Jonge Klimaatbeweging, Oxfam Novib, Willicroft en NL Space Campus hebben een rol in het programma. Ook klimaatactivist Aniek Moonen, Marije Klomp (MVO Manager van het jaar) en Pieter Moerman (Circular Hero 2023) maken onderdeel uit van het programma. Verder wordt tijdens het evenement de winnaar van de Haagse Vernieuwers Challenge bekend gemaakt.

ImpactFest 2023 zal worden geopend door Jasmine Anouna, de oprichter en CEO van The Bloom, een wereldwijde community van 30.000 social impact professionals. Sofie van den Enk, bekend van het televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, is dagvoorzitter en neemt de presentatie voor haar rekening.