mainImage

Kijk dit dan! Kabouterhuisje ontdekt in Westduinpark

24 november 2021, 17:07 uur
Den Haag & Regio

De Haagse Catharina Abels maakt graag wandelingen door de stad en komt dan regelmatig opmerkelijke dingen tegen. Maar een kabouterhuisje had ze tot woensdag nog niet eerder gezien.

Abels was aan het wandelen door het Westduinpark toen haar oog viel op een bijzonder kleurig bouwsel van ongeveer anderhalve meter hoog. “Het staat op de helling van een duin en het is echt iets voor peuters en kleuters, want ik moest wel bukken om naar binnen te kijken”, aldus Abels. In het huisje staan verschillende soorten speelgoed, knuffels en er liggen boekjes.

Helaas waren de kabouters niet thuis, maar ze hadden wel een briefje opgehangen voor de bezoekertjes. “We zijn nu in het bos aan het spelen, net als jullie.” Ook worden de bezoekers gevraagd om een briefje achter te laten. “En dan schrijven wij misschien wel een briefje aan jullie terug.”

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar het kabouterhuisje? Als je vanuit de Kwartellaan bij de Laan van Poot het Kwartelpad op gaat richting strand, dan zie je op een gegeven moment aan je rechterhand vlakbij de speeltuin Westduinpark het kabouterhuisje staan. Laat ons even weten als de kabouters dan wel thuis zijn.


Foto: Catharina Abels