Laatste kans op toegangskaarten voor 15e Culinaire Armada

23 September 2021, 20:55 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Ingezonden

Heeft u zin in de 15de editie van de Culinaire Armada op de Vliet? Bestel dan snel uw kaarten, want zaterdag 25 september a.s. gaan de trossen al los. Kenden we vorig jaar vanwege corona een aangepaste versie, dit keer is alles weer als vanouds: een feestelijke smulpartij op het water met onder meer ravioli van kreeft en Bretonse schol met gerookte oester. Topkoks als Erik Tas, Marko Karelse en Robert van Ede sloven zich op deze dag extra uit. Het culinaire festijn speelt zich af tussen 12.00 en 22.00 uur.

Iedereen in het bezit van een sloep, vlet, jacht, roeiboot of iets anders wat drijft, kan voor € 62,50 uitgebreid de smaakpapillen strelen bij de zes beste restaurants langs de Vliet in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Vlees of vis? Dieetwensen? U kunt dit van te voren doorgeven.

Met uw strippenkaart in de hand vaart u langs de keukens van Restaurant Elea, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park Voorburg, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn merendeels gesitueerd bij een brug langs uw route.

Wie zelf geen boot heeft, kan het gastronomisch festijn toch dobberend op het water meevieren. Want voor €87,50 krijgt u niet alleen de strippenkaart voor zes uitzonderlijke gerechten, maar ook een plek op de Food-boat van De Ooievaart. Een professionele schipper vaart u vanaf de Geestbrugkade gedurende twee en een half uur van de ene lekkernij naar de andere. Er zijn diverse starttijden en de voorspellers geven voor zaterdag goed weer op.

Met de strippenkaart van €62,50 zijn ook wandelaars en fietsers welkom bij de uitgifte-keukens om ter plekke van de superieure kookkunst van verschillende chefs te genieten.

Bestel uw toegangskaarten op Heerlijk.nl