Pathé Ypenburg in Den Haag start met privébioscoopzalen

7 November 2023, 15:51 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pathé

Bioscoop Pathé Ypenburg in Den Haag wordt uitgebreid met een aantal privézalen. Het filmtheater biedt daarvoor ruimte aan een mini-bioscoop van The(Any)Thing.

De privézalen worden volledig afgestemd op de behoeften van de bioscoopbezoekers. Filmliefhebbers kiezen zelf wat zij willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Er zijn al twee van zulke mini-bioscopen in Nederland, in Rotterdam en in Wijk bij Duurstede.

De derde vestiging van The(Any)Thing in Den Haag krijgt zes boxes, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. Vanaf komende donderdag zijn bezoekers welkom.

Tekst gaat door onder foto.

Foto: Pathé

Regelen via app

Via de app van The(Any)Thing boekt de bezoeker een eigen box en film naar keuze. Ook de begintijd, pauze, temperatuur, het geluid en het licht in de box is compleet zelf te regelen via de app. Drinken en snacks zijn ook gelijk te bestellen. Het filmaanbod bestaat uit zowel het allernieuwste aanbod als de filmklassiekers. In totaal zijn er meer dan duizend films waar de bezoeker uit kan kiezen.

The(Any)Thing is een initiatief van de ondernemers Thomas van de Weerd en Ruud Lamers. Lamers was eerder Managing Director bij Warner Home Entertainment en is tegenwoordig een van de krachten achter filmdistributeur In The Air. Samen met Van de Weerd legde hij het fundament voor de on-demand dienst Pathé Thuis.