ReShare Store Den Haag zamelt schoenen in voor mensen in nood

2 December 2023, 08:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage

De ReShare Store aan de Paviljoensgracht in Den Haag zamelt schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd bij de winkel van het Leger des Heils. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven.

De wintermaanden gaan voor veel mensen gepaard met gezelligheid, warmte en liefde, maar niet voor iedereen. Voor sommige mensen betekent het vooral kou en eenzaamheid. Dat geldt met name voor mensen die dakloos zijn en mensen die moeten kiezen tussen boodschappen doen of de energierekening betalen. De ReShare Store wil deze mensen helpen en roept Hagenaars op om stevige, herdraagbare schoenen in te leveren bij de ReShare Store. 
 
De schoenen kunnen tot en met 19 december worden ingeleverd bij de ReShare Store aan de Paviljoensgracht 35. Er is vooral behoefte aan stevige, warme schoenen. Extra donaties zoals mutsen, handschoenen, sjaals en sokken zijn ook welkom. Er wordt samengewerkt met lokale instanties zodat de schoenen bij de juiste mensen terecht komen.