's Gravendreef College Leidschenveen zoekt een VMBO-afdelingsmanager

20 November 2023, 08:32 uur
Den Haag & Regio
mainImage

Interesse in een uitdagende functie binnen een inspirerende omgeving die een groot maatschappelijk belang dient? Klik snel op onderstaande vacature op het 's Gravendreef College in Leidschenveen. 

Het ‘s Gravendreef College (www.sgdc.nl) is een groeiende school die vol inzet op vernieuwing. De school is goed georganiseerd en heeft prima resultaten. Het team dat bij ons werkt is dynamisch en nieuwe collega’s worden uitstekend begeleid.

We werken met een 80-minuten rooster, keuze-uren, activerende didactiek, RTTI, de effectieve les, 21ste-eeuwse vaardigheden en ontdekken wat IB voor ons kan betekenen. Wij profileren ons met cultuur en sport. Er zijn twee vestigingen: één in Leidschenveen (niveau vmbo en havo/vwo met ongeveer 1050 leerlingen) en één in Leidschendam (niveau vmbo met ongeveer 300 leerlingen). 

De afdeling vmbo bovenbouw Leidschenveen bestaat nu uit vijf derde klassen en zeven vierde klassen. Klas drie bestaat uit twee groepen vmbo-kader en drie groepen vmbo-gt. Wij hebben er bewust voor gekozen om alle derde klassen vmbo-gt de gemengde leerweg te laten volgen. Voor de beroepsgerichte vakken hebben wij een prachtig beroepenplein waar leerlingen werken aan allerlei verschillende (keuze-)vakken. De afdeling wordt geleid door de afdelingsmanager die wordt ondersteund door twee coördinatoren.  
                        
De afdelingsmanager  

Je maakt deel uit van de schoolleiding en je bent in die rol open, toegankelijk en zichtbaar in de school aanwezig. Je kunt jouw standpunten en ideeën helder formuleren en presenteren en je weet anderen hiervoor te winnen door actie en betrokkenheid te stimuleren om een bepaald resultaat te bereiken. Daar waar nodig neem je met overtuiging beslissingen waar de school beter van wordt.
Je hebt een coachende leiderschapsstijl en je bent in staat om draagvlak te creëren voor initiatieven en onderwijsontwikkelingen. Je hebt ervaring als docent en bij voorkeur ook als leidinggevende in het voortgezet onderwijs.

Voor meer informatie en de mogelijkheid tot solliciteren kun je verder lezen op deze link https://lnkd.in/ensmrTUs


Door: Spinoza Scholengroep