Stoute meisjes uit villawijk testen seks-kennis Hagenaars in café

27 September 2022, 08:46 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Archief

Kayleigh Assenberg en Miranda Verhave uit de villawijk Vroondaal in Den Haag gaan de seks-kennis van Hagenezen testen tijdens een 'stoute pubquiz'.

De quiz werkt hetzelfde als een normale pubquiz alleen zit er een stout randje aan alle vragen. "Daarmee proberen wij de deelnemers eens flink bij te scholen om hun seks-kennis tot een ongekende hoogte te brengen", vertelt Kayleigh. Samen met Miranda noemen zij zichzelf de 'Stoute Meisjes'.

De eerste editie van de stoute pubquiz is op 9 november in de Ierse pub O’Casey’s aan het Noordeinde.

Passie voor seks

"Ik geef al geruime tijd dildo-homeparty’s en stoute pubquizzen in woonkamers en waar ik me toch altijd wel om verbaas is dat 90 procent bijvoorbeeld niet weet hoe groot een clitoris is en dat ruim 55 procent niet weet waar de G-spot zit. En dat terwijl seks juist vaak een belangrijke rol in je leven speelt. Dat vind ik echt zonde, mijn mening is dat we hier met z'n allen veel meer over mogen praten."

Ook Miranda hoopt dat de deelnemers niet alleen lol hebben tijdens de pubquiz, maar er ook iets van opsteken. "Ik heb passie voor alles wat met seks te maken heeft en wil iedereen laten zien dat er meer is dan slaapkamer-seks. Ik hou van seksuele voorlichting, maar dan met een stout randje. Deelnemers gaan de deur uit met een seksweetje waarvan ze niet wisten dat het bestond. Of stiekem misschien wel, en dan hebben ze nu een moment gevonden om daar met hun partner of vrienden over te kletsen."