Supermarkt aan de Heelsumstraat in Den Haag overvallen

13 November 2022, 12:15 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Spa-Media

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de overval gisteren op een supermarkt aan de Heelsumstraat. Dit gebeurde omstreeks 21.00 uur. De twee overvallers namen een onbekend geldbedrag mee en zijn nog voortvluchtig.

Twee mannen kwamen rond 21.00 uur de supermarkt binnen gerend en bedreigden de medewerker die achter de kassa stond met een mes en een stuk gereedschap. Een van de twee overvallers stak hierbij gericht op het slachtoffer in. Deze raakte daardoor lichtgewond. Toen een andere medewerker van de supermarkt aan kwam lopen, bedreigden de twee mannen deze ook. Er ontstond een korte worsteling. Uiteindelijk zijn de mannen gevlucht met een hoeveelheid sigaretten en een onbekend geldbedrag.

Ondanks een uitgebreide zoektocht in de wijk Rustenburg-Oostbroek, waarbij onder meer de politiehelikopter werd ingezet, zijn de overvaller niet gevonden. Het gaat om twee mannen in de leeftijd van 19-25 jaar.

Signalement

Een verdachte was in het zwart gekleed, droeg een jas met capuchon, een zwarte broek en had zwarte handschoenen. De tweede verdachte droeg een groene/khaki trui met een zwarte bivakmuts. Verder had hij lichte handschoenen, een grijze broek en zwarte schoenen aan.

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de overval of die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Heelsumstraat in Den Haag op zaterdag 12 november rond 21.00 uur. Ook camerabeelden uit de omgeving die waardevol kunnen zijn voor het onderzoek zijn welkom.