Tientallen wereldverbeteraars te gast in Den Haag

29 April 2022, 14:38 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Impactcity

Den Haag ontvangt vandaag en morgen 45 ondernemers die samen met hun organisaties het leven van miljoenen mensen in Europa, Afrika en Azië helpen verbeteren. Zij zijn in Den Haag te gast voor de eerste Global Impact Convening, georganiseerd door ImpactCity Den Haag en de Draper Richards Kaplan Foundation.

“Den Haag bouwt met ImpactCity aan een optimale omgeving voor ondernemers die werken aan een betere wereld”, zegt Saskia Bruines, wethouder economie in Den Haag. “De DRK Foundation is wereldwijd een van de bekendste financiers van ondernemingen die werken aan maatschappelijke en internationale uitdagingen. Wij zijn heel blij dat zij onze stad heeft gekozen als locatie om haar internationale ondernemers en partners voor het eerst samen te brengen. Het sluit heel goed aan bij onze missie om te bouwen aan een plek waar deze ondernemers zich thuis voelen."

De Draper Richards Kaplan foundation steunt zowel ondernemers met winstoogmerk als non-profit. In samenwerking met de Rabobank en ImpactCity werd in oktober 2020 het Europese hoofdkantoor gevestigd in Den Haag.