VIDEO: Morgen in Amare: grootste vrijwilligersmarkt ooit in Den Haag

10 May 2024, 10:24 uur
Den Haag & Regio

Mensen die interesse hebben om ergens als vrijwilliger aan de slag te gaan, maar niet weten waar ze terecht kunnen, zijn morgen van 13.00 tot 17.00 uur welkom op de grootste vrijwilligersmarkt ooit in Den Haag.

Op zaterdag 11 mei presenteren meer dan honderd maatschappelijke organisaties zich tijdens een grote bijeenkomst in theater Amare aan het Spui. De organisaties richten zich op een breed scala aan vakgebieden en interesses, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, milieu, samen musiceren en nog veel meer. Er zit voor iedereen wel wat bij, ongeacht achtergrond of specialisatie.

De dag wordt opgeluisterd met optredens van het Residentie Orkest en Haagse amateurmuziekgezelschappen. Ook komen er verschillende presentaties en informatiebijeenkomsten. Aanmelden kan op Denhaagdoet.nl. Daar staat ook meer informatie over de sprekers en alle deelnemende organisaties.

De Vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door PEP Den Haag, in samenwerking met het Residentie Orkest, Cultuurschakel, Open Amare en de Gemeente Den Haag. De toegang is gratis.