Videoland zendt concert van Kane in Ziggo Dome live uit

16 May 2024, 12:47 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Soundz

De Haagse rockband Kane geeft volgende maand vijf concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show op vrijdag 7 juni zal vanaf 20.30 uur live worden uitgezonden via de streamingdienst Videoland.

Kane werd in 1999 in Den Haag opgericht door zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen. Daarna groeide de groep uit tot één van de allergrootste bands van Nederland, met hits als 'Rain down on me', 'So glad you made it', 'Fearless', 'Something to say', 'Shot of a gun' en 'No surrender'. Kane bracht zeven albums uit, waarvan er één dubbel platina, drie platina en vier goud werden. De band scoorde 26 Top-40 hits en won zes Edisons, drie 3FM Awards, drie MTV Awards en 11 TMF Awards.

Vorig jaar maakte de band bekend weer bij elkaar te komen voor een serie concerten. Ook verscheen er een tv-documentaire en zijn er al meerdere nieuwe singles uitgebracht.

Voor de vijf concerten in de Ziggo Dome is overigens nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Later in het seizoen treedt de groep ook nog op tijdens het meerdaagse festival Live On The Beach op het strand van Scheveningen. Ook daarvoor zijn nog kaartjes te koop.