Week van de Stenen Winkel ook in Den Haag

13 May 2024, 11:13 uur
Den Haag & Regio
mainImage
PR

Ruim 25 winkels in Den Haag hebben zich aangemeld als deelnemer aan de Week van de Stenen Winkel. Al deze winkels doen in de week van 13 tot en met 19 mei iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen.

"Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier". schrijven de initiatiefnemers van de actieweek. "Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren vindt de Week van de Stenen Winkel plaats."

Het winkelend publiek wordt opgeroepen deze week minimaal één extra product te kopen bij een lokale winkel. "Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren." Mensen worden verder gevraagd hun favoriete winkels via social media te promoten met een like of een reactie op Facebook of Instagram. Shoppers die een bericht plaatsen op social media wordt gevraagd de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein erbij te zetten.