Zangeres Tess Merlot "bloedchagrijnig" om verplaatsen show

24 September 2021, 10:19 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Tess Marlot

De Haagse zangeres Tess Merlot is "bloedchagrijnig" dat een gepland concert afgelopen donderdagavond in Alphen aan den Rijn op het laatste moment moest worden verplaatst.

“Met grote tegenzin, maar ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt”, liet de zangeres haar fans weten dat de show om gezondheidsredenen niet kon doorgaan.

“Ik ben al dagen ontzettend verkouden en grieperig. Hierdoor kan ik jullie niet de show bieden die jullie van me gewend zijn, kan ik niet de kwaliteit garanderen die ik voor ogen heb. Daarbij zou het onverantwoord zijn naar mijn bandleden, het publiek en de medewerkers van het theater om hoestend, proestend en niezend op het podium te staan.”

Merlot, die snel nationaal populair is geworden met haar eigen Franstalige chansons, keek juist heel erg uit naar de concerten. “Ik ben nu niet alleen ziek, maar ook bloedchagrijnig en, vooruit, flink sip. Dit zijn keuzes die, zeker na anderhalf jaar corona-ellende, moeilijk te maken en te verkroppen zijn. Ik had er zoveel zin in.”

Deze vrijdag verschijnt het debuutalbum 'Laissez-moi' van Tess Merlot op alle digitale streamingdiensten. De cd en het vinyl zijn al verkrijgbaar via Tessmerlot.com.

De tickets voor het geannuleerde concert in Parkvilla blijven geldig. Een nieuwe datum wordt snel bekendgemaakt.